0 2 min 4 år

De tre mest brukte artiklene på kjøkkenet er kjøkkenvasken, kjøleskapet og komfyren og er de tre punktene i en trekant på et kjøkken. Når du gjør en kjøkkenrenovering, er det best hvis disse tre elementene er plassert på de tre punktene i en trekant. Ved å gjøre dette vil det gi deg mye plass til å bevege deg på kjøkkenet ditt. På et kjøkken anbefales det å ha tre funksjonelle områder for oppbevaring av mat, tilberedning av mat og opprydding.

Maling og gulv

Veggene og gulvene utgjør en stor del av ethvert kjøkken, og på grunn av størrelsen vil de påvirke utseendet på kjøkkenet ditt. Dette er grunnen til at du må ta hensyn til vegger og gulv. Det beste alternativet er å erstatte gulvet, men det er kostbart, så velg laminat- eller vinylgulv. De kommer i forskjellige mønstre, farger og design. Når du har et lite kjøkken, bør du male veggene i lyse farger for å gi en illusjon av plass.

Oppbevaringsplass

Plassmangel er en klage som mange har når de arbeider med et lite kjøkken. Dette inkluderer skap og benkeplass. Når du gjør en kjøkkenrenovering, se på kjøkkenet ditt og se hvor du kan legge til mer plass.

Hvis det er apparater som en kaffetrakter, juicepresse osv. Som du ikke bruker på en vanlig grunnleggende butikk, oppbevar den i et bunnskap for å frigjøre benkeplass. Hvis det er plass på toppen av kjøleskapet, kan du oppbevare beholdere for sukker, mel osv. Bygg mer skapplass til toppen av skapene.

Legg att eit svar